LEBBE LOVE

Lebbe Love

Foto: Karoline Lieberkind©

– Provokerende intimiderende lysbilleder fra et lesbisk liv.

Miss L du har aldrig mødt den rigtige pik!

HiLS DiN MOR – Københavns Homoteater præsentere Danmarks første lesbiske, skarpskårene, humoristiske, musikalske montage-monolog.

Aftenens værtinde Lebbe Love vil rive og flå i vores forestillinger om det at være lesbisk, leve homoseksuelt, have sex med kvinder og elske KVINDER.

Lebbe Love stiller sig hudløst ærligt til rådighed i fordommenes boksering. Hun er krudtet op med selvironi, for at sætte gang i ligestillingsdebatten med fokus på det at være lesbisk i dagens Danmark.

Et sjældent livssyn præsenteret på den danske teater scene, fortalt i en montage form om lesbiske hverdagsglimt. LEBBE LOVE er beretninger om brutale overfald efter ungdommens første kærlighedskys, om kæresteparrets private sfære der konstant bliver brudt af mænd der bare gerne vil være med, spring ud historier, hadforbrydelser, kærlighedssorger, seksuelle oplevelser, ensomhed, alderdom og død. Om de tragikomiske veje til selverkendelse, om fordommene fra omverden og de interne fordomme i det lesbiske miljø.


VIDEO


MUSIK fra forestillingen – Lisbeth Rysgaard: “Kun et kys”


SPILLEPLAN
Forestillingen spiller ikke i øjeblikket.


DRAMATIKER
Abelone Koppel

INSTRUKTØR
Pauli Ryberg

MEDVIRKENDE
Lykke Scheuer

MUSIK
Lisbeth Rysgaard


HISTORIE
LEBBE LOVE havde premiere d. 8. marts 2012, på Kvindernes Internationale Kampdag og spillede i 2 uger for udsolgte huse på Vela i København.
Forestillingen spillede ligeledes under Priden i Nuuk i slutningen af maj 2012 og blev genopsat på Vela i forbindelse med Copenhagen Pride 2012 og spillede fra d. 8.-19. august og blev opført på Teatret Masken i Nykøbing Falster d. 29. august 2012. LEBBE LOVE blev i efteråret 2015 genopsat med stor succes på Teatret ved Sorte Hest og spillede i 2 uger.


STØTTET AF
Tilskudsgivere