Hate Crime – en kærlighedshistorie

Hate crime billede

Skal din kommune/skole være helt fremme på beatet og være med til at oplyse eleverne om homoseksualitet?

Så er det nemlig igen muligt at få besøg af HiLS DiN MORs roste debat ungdomsforestilling: Hate crime – en kærlighedshistorie. I efteråret 2017 tager forestillingen igen på turné og der er hermed åbent for bestillinger. Forestillingen deltager på Aprilfestival 2017 – kontakt meget gerne teatret for mere information, eller find forestillingen i Den Røde Brochure.

Forestillingen indeholder tematikker som homoseksualitet, mobning, vold, medløberi, gruppepres og den første kærlighed. Gå ikke glip af denne enestående forstilling med efterfølgende debat, som allerede har skabt rigtigt god oplysning og masser af resultater rundt omkring i Danmark – se links til udtalelser og anmeldelser længere nede på siden.


Det er vigtigt for mig som lærer, at eleverne forlader folkeskolen så fordomsfrie som muligt. I dag var et stort skridt i den rigtige retning. Tak fordi I i dag gjorde en stor forskel.
Lærer på Lyngholmskolen, Farum


Aldersgruppe: 12-18 år (7.-10. klasse)
Varighed: 45 min + efterfølgende debat
Turnéperiode: 2017 – kontakt teatret
Spilleareal (B*D*H): 8 meter * 6 meter * 3 meter
Tekniske krav: Ingen
Mørklægning: Nej
Opstilling/nedtagning: 30 min/30 min

 

Priser (ekskl. moms):
Optil 100 elever: DKK 8.000,-
Optil 150 elever: DKK 10.000,-

Bemærk at forestillingen er refusionsgodkendt

 

Kontakt teatret for flere informationer eller bestilling af forestilling:
Mail: info[a]hilsdinmor.dk
Telefon: +45 26 46 60 07

 

 


Tak for en super oplevelse på Nørre Alslev skole 🙂 Jeg havde en helt fantastisk snak med eleverne bagefter – det gav stof til eftertanke… I var super!!
Lærer på Nørre Alslev Skole


Handling
Joe og Benjamin går i 9. klasse sammen og er bedste venner. Lige før sommerferien sprang Joe ud som bøsse, hvilket sætter Benjamin i et stort dilemma. Det er nemlig meget nemmere at hade noget man godt kan lide, hvis man selv er bange for at blive udstødt. Det hele udvikler sig fatalt, da Benjamins andre venner synes at Joe skal ned med nakken.

Debat
Den efterfølgende snak, åbner op for emner, der normalt kan være svære for både elever og lærere at bringe på banen og tager udgangspunkt i forestillingens tematikker. Et rigtigt godt supplement til seksualundervisningen.


foto: jesper frølund hansen

 

///  MEDVIRKENDE
///  René Benjamin Hansen
///  Niels-Martin Eriksen

///  INSTRUKTØR
///  Mette Føns

///  DRAMATIKER
///  Tomas Lagermand Lundme

///  KOREOGRAF
///  Bo Madvig

 

 


Kommentarer fra skoler
Se kommentarer fra elever og lærere ved at klikke her
Se tilbagemeldinger fra skoler/lærere

Artikler om homoseksualitet på skoleskemaet
Homoseksualitet på skemaet i Odense
Københavns Kommune giver en halv milion om året til oplysning om homoseksualitet i folkeskolen
Homo- og transseksualitet på skoleskemaet i Roskilde


Anmeldelser
Læs anmeldelsen på XQ28
Læs anmeldelsen i Børneteateravisen
Unge anmeldere på Horsens Teaterfestival 2013 [1]
Unge anmeldere på Horsens Teaterfestival 2013 [2]


HISTORIE
Hate crime – en kærlighedshistorie havde premiere ved “Graffitimuren” på Enghave Brygge i København, d. 1. september 2012 og spillede offentligt i Ørstedsparken i København og drog derefter på turné rundt omkring i landet. Forestillingen har derefter været på turné i forår/efterår 2013 og efterår 14-2015, hvor der blev spillet rundt omkring på skoler i Danmark og i 2015-2017 kom forestillingen ind under Københavns Kommunes antidiskriminations kampagne STEMPLET, hvor forestillingen udbydes gratis til institutioner/ungdomsuddannelser i Københavns Kommune. Hate crime – en kærlighedshistorie har også spillet på Færøerne (Torshavn) og i Grønland (Nuuk) i sommeren 2013. I alt er forestillingen blevet opført 200 gange og har spillet for ca. 20.000 elever.